Zemiteam testuje: Veronika a její welness v koupelně

Ne každá žena má čas chodit do kosmetického salonu na čištění pleti nebo kosmetické masáže i když víme, jak je to důležité a že bychom chodit měly. Já jsem měla normálně mindrák z toho, že to nestíhám. Než jsem měla dítě, chodila jsem na masáž každý měsíc a teď? Teď mám váleček! Aspoň že to! 

Váleček na tvář? Zní to divně, ale je to zázrak! 

 

První příznaky stárnutí pleti můžeme očekávat po 25. roku života. Samozřejmě závisí to i na životním stylu, genetice a jiných faktorech. Látky, které udržují naši pleť ve formě a propůjčují jí mladistvý vzhled, začínají pomalu ale jistě ubývat. Jedním z projevů tohoto procesu jsou vrásky. Na to, abychom je dokázali úspěšně eliminovat nestačí, abychom si na pleť pouze nanášeli krémy, séra a olejíčky. Důležité je tuto výživu dopravit až do hlubších struktur pleti. 

 

A právě v tom vám pomůže váleček s mikrojehličkami, které pronikají vrchní vrstvou pokožky a tím se důležité výživové a antiagingové látky dostávají na to správné místo.

 

6e4369b8-4703-4061-9ae6-7011933b4ea9

 

A jak to funguje v praxi? Já si tento rituál dopřeji minimálně jednou za týden. Důkladně si vyčistím pleť a podle návodu přejíždím válečkem po pleti. Až mám hotovo, nanesu pleťové sérum a jednou za čas aplikuji i Arganový olej od Kvitok.

Je to zázrak! Pleť vypadá mnohem lépe, zdravěji, svěžeji, a i vrásky jsou jemnější. Já ten váleček miluji! A popravdě - všem, komu jsem váleček doporučila a používají ho, mají stejné pocity jako já. Váleček vaší pleti jednoduše prospěje. 

 

A abych nezapomněla - před začátkem procedury a po skončení je třeba váleček vydezinfikovat. Já na to používám antibakteriální mýdlo, ale existuje i praktický dezinfekční sprej