Podzim je tady!

Podzimní atmosféra umí být opravdu kouzelná. Zachumlat se do huňatého svetru, uvařit si dobrý čaj, zapálit svíčky a otevřít oblíbenou knihu… jak říkáme - kouzelná.

Má ale i své stinné stránky. Vysušená pokožka, popraskané rty a bacily na každém kroku. A co na to Zemito? Přinášíme výběr našich oblíbených produktů, které se postarají o to, aby zůstalo jen to příjemné a vřelé objetí barevného podzimu. 

NWL_1

Mysleli jste si, že skončilo léto a tak už Vaší pokožce nic nehrozí? Omyl! Vítr i chlad mívají na pokožku negativní dopady. Věříme, že vysušená pleť není úplně to, po čem toužíte. Naštěstí máme řešení. SOS měsíčkový krém vás zachrání ve všech ročních obdobích. Ať už máte tvář ošlehanou větrem, nebo pleť spálenou od sluníčka, krém vaši pleť zjemní a zklidní. Má skvělé regenerační a hydratační účinky díky obsahu bambuckého másla. Lidé se suchou a citlivou pokožkou mohou nadšeně sáhnout po Modřínových slzách, které tvoří hlavně modřínová pryskyřice a včelí vosk. V roce 2022 byly oceněný Českým výrobkem 2022 v oblasti kosmetiky. 

A pokud vás v zimě trápí suché ruce? Krásně voňavý krém na ruce od značky Darinčino mýdlo si vás získá!

DSC_7592 kopie

Nejen vaše tvář, ale i vaše rty si zaslouží v takovém počasí poctivou péči. Popraskané rty nás umí pěkně potrápit. Jemná kůže na jejich povrchu totiž na chlad a vítr reaguje téměř okamžitě. Balzám na rty vám však pomůže problém vyřešit a ještě vás potěší svou příjemnou jemnou vůní. V kabelce jej navíc oceníte po celý rok, ať už vás bude trápit vítr, mráz a nebo slunce. 

Vaše pleť je tedy hebká, vaše mysl klidná a vaše rty k nakousnutí. Teď už jen udělat něco s těmi bacily a viry. Pokud jste k podzimním nachlazením náchylnější, není od věci vzít si na místa s vysokou koncentrací lidí roušku. To důležité ale je, umět se pořádně bránit! Svou imunitu můžete posílit některými doplňky stravy. Své tělo samozřejmě nezapomeňte správně vyživovat a užijte si všechny chutě, které podzim nabízí. 

NWL2

Teď už chybí jen nějaká zajímavá knížka, dobrý čaj a podzimní nálada je tady. Pokud si chcete to sychravé počasí ještě více zpříjemnit, vyhraďte si chvíli pro malé rozmazlování. Horká koupel nebo masážní kámen dokáží opravdu zpříjemnit den.