Naše tělo, náš chrám

Žijeme jaksi dlouho toto těžké období. Každý z nás se snaží, aby to naše vlastní tělo vydrželo, odolalo a sneslo vše, co mu život přinese. Chráníme se jak se jen dá, ale i tak. Jsme společenští tvorové a nemůžeme takovou nálož unést. Potřebujeme podporu a kontakt našich blízkých. Snažíme se myslet pozitivně, ale právě ve vánočním období je to ještě těžší než obvykle. A co naše duše? Stejně trpí nedostatkem příležitostí projevit se.

Telo_blogcover_1

Všechny tři pilíře naší osobnosti (tělo, mysl a duše) potřebují více pozornosti. My se v tomto článku zaměříme hlavně na tělo, ale věříme, že to pozitivně zasáhne i vaši dušičku a zrelaxuje mysl. Jak se o něj postarat zvenku? No přece rozmazlování a hýčkání. Dovolíme si tvrdit, že v tom se opravdu vyznáme. Proto čtěte dál a dopřejte vašemu tělu jen to nejlepší.

Začínáme voňavou koupelí

Pojďme pěkně po pořádku. Dopřejte vašemu tělu pocit čistoty a hebkosti a rozhýčkejte zároveň své smysly nádhernými vůněmi. Stačí si jen vybrat. Doporučujeme vám vyzkoušet jedno z našich nových solných mýdel. Naším tipem je prohřívající solné mýdlo se skořicí a bahnem z Mrtvého moře s peelingovým efektem. Bude se určitě hodit každému zmrzlíkovi a jeho vůně vám jednoznačně přinese vánoční náladu. Pokud jste však z těch, kteří mají raději svěží efekt, vyzkoušejte MusK tuhé mýdlo - pomerančová svěžest. Díky sušeným bylinkám máty peprné má příjemný peelingový efekt a odbourává stres. 

Telo_blogcover_2

 Pokud si však vaše tělo, ale i mysl vyžaduje větší odpočinek, není nad relaxační lázeň se solí do koupele Musk levandule, která je určena hlavně k uvolnění těla a zklidnění mysli po náročném dni. Obsahuje na minerály bohatou epsomskou sůl, která je proslulá svými zklidňujícími účinky působícími proti stresu, bolesti kloubů a svalů.

Nezapomínáme ani na vaše pohodlí

Dopřejte svým intimním partiím speciální péči. Naší volbou je Kvitok, Intimní mycí olej - Feminity. 

Napomáhá zachování zdravé mikroflóry, respektuje pH intimních partií a působí preventivně proti vzniku zánětů a mykóz.

Telo_blogcover_3

Pokračujeme tělovou masáží

Ať už si ji dopřejete sami sobě nebo v podobě dárku vašim blízkým, je to jednoznačně způsob, jak tělu dopřát dokonalé uvolnění. Vhodnou volbou je například tuhý tělový balzám se smyslnou voňavou kombinací ylang-ylang a citrusů. Tento malý zázrak se při dotyku s pokožkou začne jemně tát a zanechá vaši pokožku hebkou a vláčnou.

Možností, jak vaše tělo můžete rozmazlovat, najdete u nás hned několik. Přejeme vám, abyste z pohodlí domova našli pro sebe i pro své blízké ty nejkrásnější dárky, které potěší a ulahodí tělu, duši a uvolní mysl.