Krásná pleť s masážním válečkem

V tomto článku se budeme speciálně věnovat naší pleti a dekoltu a ještě speciálněji našim válečkům, které se o vaši pleť perfektně postarají. S přicházející zimou je totiž naše pleť vystavována mínusovým teplotám a větru, zároveň však suchému horkému vzduchu v interiéru a tím i velkým teplotním rozdílům. Na to, aby naše pleť zvládala takovou zátěž z každé strany s co nejmenší újmou, potřebuje být pružná, prokrvená a chráněná vrstvou mazu.

foto_blog

Malý zázrak v podobě válečku Jadeit nejen pro ženy

Jednou z nejúčinnějších forem ošetření pleti je masáž. Tak jako naše tělo potřebuje pro zdraví pohyb a prokrvení svalů, stejně je na tom i naše pleť. Naše mimické svaly stárnou stejně jako my a pokud je dostatečně netrénujete, odplácejí nám to v podobě vrásek, kruhů pod očima a převislou kůží všude možně.

Stačí opravdu pár minut denní masáže pleti a dekoltu s válečkem Jadeit a pocítíte ten rozdíl. Masáž válečkem je velmi příjemná a uvolňující. Kromě toho, že stimuluje produkci kolagenu, revitalizuje a zpevňuje pokožku, stimuluje lymfatický systém a podporuje redukci otoků a kruhů pod očima, jsou jeho účinky umocněny materiálem, ze kterého je vyroben. Kámen Jadeit je využíván v tradiční čínské medicíně již po staletí jako kámen harmonie, moudrosti, čistoty a vyrovnanosti.

Dvě velikosti válečků zajistí, abyste se dostali do každého koutku vaší tváře. Stejně také zlepšuje průnik kosmetických produktů a proto je ideální v kombinaci s aplikací výživného krému nebo oleje. Našim favoritem je sérum na citlivou pleť Flóra nebo Probuzení od Mylo, které najdete i ve speciálních balíčcích spolu s válečkem. Pokud toužíte dopřát sobě nebo svým blízkým něco malého, hodnotného, originální a zkrášlující, tak tady je náš tip. A nic navíc.

plet blog3

Druhý váleček, který si také zaslouží vaši pozornost je Ošetřující váleček na pleť a tělo Kvitok. Funguje na principu mikrojehliček, které procházejí vrchní vrstvou pokožky. Tyto neviditelné vpichy aktivují přirozenou obnovu pokožky a napomáhají k její regeneraci. Následně je pleť úžasně prokrvená, aktivizována a připravena k aplikaci ošetřujících přípravků jako tonikum, masku či různá výživná séra.

plet blog2

Před tím než se rozhodnete ošetřující váleček pořídit, je důležité vědět, kdy se váleček nemůže používat. Neošetřujte ním místa na pleti s otevřenými ranami, bradavicemi, znaménka, akné, čerstvými jizvami nebo na podrážděnou pokožku. Rovněž je třeba se vyhýbat okolí očí a pokud to má být dárek, určitě není vhodný pro lidi do 18 let.

Každopádně jsou účinky těchto válečků nepopiratelné a svědčí o tom i mnohé spokojené majitelky. Tak se směle přidejte. Budeme rádi, pokud nám napíšete vaši zkušenost s válečky.