#hýčkámse: Donna Iveh a její péče o tělo

Tělo. Body. Corpo. Tijelo. Jakkoliv ho nazvete, je to vždy tělo. Naše tělo. A  věřte nebo ne, máme jenom jedno. Proto je v našich rukou, jak bude vypadat. Moje jméno je Iveta a někteří z vás mě možná znají pod jménem DonnaIveh. Dnes bych s vámi chtěla sdílet moje způsoby péče o tělo. Ono vše souvisí se vším, a když se staráte o tělo, lahodíte i duši.

 

POHYB

Oh ano, pohyb je základ. Fyzická aktivita při které vypneme. Protože celé dny přemýšlíme, musíme najít balanc právě tak, že mozek necháme chvíli odpočívat a zapojíme o něco víc naše tělo. Baví vás tanec, jóga nebo box? Všechno je oukej, jestliže vám to přináší radost.

IMG_0066

 

RITUÁLY

Máte oblíbené každodenní rituály? Myslím, že ověřené "postupy", přinesou trochu pozitivity do našich životů. Já si každý večer natírám nohy. Trochu si je promasíruji - vždyť mě nesou celé dny. Velmi jsem si oblíbila krém slovenské značky Mylo - Oh lala, který je na tělo a ruce, ale velmi pěkně s ním vyživíte i nožky. Krém Trojrůže také doporučuji, ta vůně vás úplně očaruje!

 

ODPOČINEK

Sice jsem vám výše doporučila pohyb, ale i odpočinek je důležitý. Je třeba umět vypnout a oddechnout si. Já doporučuji masáž, meditaci, nebo nehybné ležení při správné vůni doma na koberci. Zkrátka VYPNOUT a to opravdu doslova.

IMG_0067

 

KOSMETIKA

Neříkám, že je třeba používat 35 produktů na každou část těla, stačí si vybrat to nejlepší. Kvalita je víc než kvantita. Například krém na tělo můžete použít i na ruce a nohy. Tip ode mě - jestli doma máte bambucké nebo kakaové máslo, stačí, když ho rozpustíte a ještě teplé si ho dáte na pleť. Totální rozkoš v podobě vůně a tělového požitku :) No a v neděli můžete z kakaového másla upéct koláč. Tchýni vytřete zrak! 

 

Tělo je náš chrám, tak mu zkusme dopřát jen to nejlepší. Výživné jídlo, správnou kosmetiku a pozitivní myšlení.

 

S pozdravem

Vaša Doňka