Zemito.sk získává cenu Heureky!

Ve čtvrtek 13. 4. proběhlo vyhlášení soutěže ShopRoku 2022, organizovanou společností Heureka. Slovenský web se skutečně umístil na žebříčku a vyhrál 2. místo v kategorii Cena Heureky. Protože jsou však slovenská a česká platforma jako levá a pravá ruka, slaví úspěch celé Zemito!

Tato výhra nám vlila do žil novou mízu a touhu vás nezklamat ani v dalším roce. Vrháme se proto do realizace dalších nápadů pro vaši spokojenost a věříme, že nově nabitý drive nám pomůže ujet zase pořádný kus cesty. Děkujeme všem i za podporu v dalších kategoriích. Velmi si jí vážíme. 

Zemito.sk cena heureky

Co je to Cena Heureky? 

Cena Heureky je jedna z 5 kategorií soutěže Shop Roku. Cenu uděluje odborná porota složená z předních osobností slovenského e-commerce trhu. Ucházet se o ní mohou obchody, které jsou něčím výjimečné, mají zajímavý příběh, přispívají k sociální integraci nebo jsou jakkoliv unikátní. Z přihlášených 300 projektů, jsme získali druhé místo.

Rychlý průlet životní cestou Zemito

Zemito vzniklo za účelem nabídnout produkty pro zpracování odpadu, jako jsou kompostéry. Ty v naší nabídce sice zůstaly, ale nabízené produkty se vcelku brzy pořádně rozrostly. Momentálně přinášíme ekologické a udržitelné varianty produktů do mnoha životních oblastí. Pečlivě vybíráme značky a dodavatele, se kterými budeme spolupracovat tak, aby každý z produktů, který nabízíme, byl v souladu s našimi hodnotami. Dodavatele si vybíráme nejen podle portfolia jejich produktů, ale také na základě sdílené filozofie směrem k přírodě a její ochraně. Tu promítáme do celého obchodního procesu našeho e-shopu, včetně šetrného balení objednávek a uhlíkově neutrálního doručování. Kým budeme za rok? Kdo ví. Jediné, co víme jistě je, že naše hodnoty se nezmění. Nadále zůstáváme udržitelným e-shopem, s respektem k přírodě a ohledem na budoucnost. Jsme upřímní, transparentní a jsme tady pro vás i pro planetu.