PÁNBACH je PÁN!

Ano, žijeme ve světě, kde slova EKO - BIO -RAW bývají nejlepšími marketingovými nástroji. Ale existují i firmy (a my se mezi ně hrdě hlásíme), kterým skutečně záleží na osudu naší planety. Značky které si nenapíší na obal slovní spojení ,,ekologický čistič“ jen proto, aby mohly zvýšit cenu a kráčeli ruku v ruce s trendem, ve skutečnosti neobsahují přírodní složky, jen lehčí rozložitelné chemikálie.  Můžeme Vám zaručit, že u nás v Zemitu takové produkty nenajdete. Můžete se spolehnout, že my si to složení a informace hledáme za vás. Proto nám dovolte představit opravdový ekologický čistič PÁNBACH, který je fakt PÁN.

44220470-AA4C-41AD-B69E-9542F5C89753

Něco málo vám o zázračných ingrediencích prozradíme : 

Obsahují výtažky z kůry a kořenů Borovice lesní - ty nakopnou čistící sílu 

- výtažky z plodů a stromu Kokosovníku ořechoplodého zase podpoří pěnění, výtažky ze stromu Mandle obyčejně podporují čistící účinek a působí antialergicky, kyselina glukonová, která vzniká přirozenou přeměnou cukrů, pomáhá rozpouštět minerální usazeniny a přírodní silice - esenciální oleje. Čistící prostředky PÁNBACH jsou jedny z mála, které obsahují čisté přírodní esenciální oleje získané parní destilací. Nic nenechali náhodě, Jejich kombinace je dopodrobna promyšlená tak, aby nezanechávala jen svěží vůni, ale aby splnila svůj účel.

IMG_5097

 

Máme je otestované na vlastních koupelnách, umyvadlech, kachličkách a toaletách. Bonus k dokonalosti tvoří přenádherný design a skleněný obal.