„Beru si s sebou do školy." Ekologické vychytávky nejen pro školáky

Milí rodičové, tak jste se dočkali. Škola konečně po dlouhých prázdninách začala a znovu jste vyslali vaše ratolesti do školy. Opět je to v rukách našich učitelů. Nám rodičům zbylo už jen zabalit sváču a nějakou tu láhev s vodou. A tady se pomalu dostáváme k našemu udržitelnému způsobu života, který je nejen pro nás dospěláky. V tomhle článku vám nabídneme možnosti, jak naučit vaše děti žít zdravěji a udržitelněji. Vždyť oni jsou naše budoucnost a stejně tak je právě v jejich rukou budoucnost naší planety.

Na následujících produktech Vám ukážeme, jak lehké je využívat zdravějších alternativ a také, že vám ani vašim dětem nezkomplikují život. Právě naopak...

voda3

Pijeme hodně a zdravě

Designové ekologické láhve EQUA, díky kterým se vám i vašim dětem bude snadněji dodržovat pitný režim a to proto, že je můžete mít stále s sebou. Svojí velikostí se vlezou do každého batůžku. Zdravé láhve EQUA získali řadu certifikátů a jsou nezávadné jak pro životní prostředí, tak i pro zdravotní stránku. Neobsahují BPA složky,  jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, v kterých je možné opakovaně nosit jak studené, tak i teplé nápoje. Vybrat si můžete zdravé nezávadné plastové nebo skleněné. Měli by vašim dětem vydržet několik roků, jakmile ale doslouží, dají se zrecyklovat.

 

 

600ml-20oz-bpa-free-plastic-kids-pink-bottles-equa_978_6631071a-29d9-4aa8-90a2-32f21edac5d9_1800x1800

Další možností jsou certifikované nerezové láhve PURA, které dokonce rostou s vašimi dětmi a jsou 100% bez plastů.Díky vyměnitelným náústkům se z rázem stane z kojenecké láhvičky, flaška pro školáky, kelímek na příkrmy, flaška pro sportovní potřeby nebo s brčkem na výlet.

pura3

Teplý čaj do školní aktovky v zimě? Není problém. Nerezové termosky QWETCH jsou ideální volbou. Horký čaj si zachová svoji teplotu až 12 hodin. Studený nápoj v horkých letních dnech dokonce až 24 hodin. Vybírat můžete z různých zajímavých designů. Svojí velikostí 500 ml jsou tak akorát pro menšího i většího školáka. Termo víčko je vyrobeno z nerezové oceli s polypropylenem (PP 5) a nepropustí jedinou kapičku.

 Zelené balení na sváču

Žádné plastové sáčky, papírové pytlíky ubrousky a nebo nedej bože alobal, které jsou jen jednorázové a zbytečně zatěžují naší planetu odpadem. Místo toho je tu ekologičtější cesta. Opakovaně použitelné, lehké, odolné proti vlhkosti a nezadržují pachy ani barvy potravin. Takhle boží jsou svačinové sáčky Roll´eat. Stvořeny pro děti do školy na odpolední kroužky, ale i na výlet autem nebo vláčkem. Snadno se používají, takže jsou vhodné i pro ty nejmenší školkáčky. Na výběr máme spoustu barevných variant a motivů, které se zalíbí, jak dětem, tak rodičům.

 unnamed (1)unnamed